November 22, 2010

nem az űrből jöttem, de k-pax vagyok mindenre

jó estét kívánok.

azért a cím, mert ma képeket nézegettünk.

a zuhé miatt még a kemény mag sem képviseltette magát maradéktalanul, de ezzel nem óhajtom senkinek sem lehányni a szemét, mivel nem vagyok szemét, ugyanis megértem.
ugyanakkor sajnálhatja, aki elmaradt, mert nagyon jó volt. egyházak reklámjait, óriásposztereit, hirdetéseit vettük górcső alá, és azt kell mondjam, némelyik -a mi időnként igen komor, és önmagát nagyon komolyan vevő egyházképünkhöz képest- meglehetősen merész, és sokszor meghökkentően humoros. ha visszakapom a pendrive-omat (Petra:), be is rakok ide párat azok kedvéért, akik kíváncsiak, de elázás helyett otthon áztak.

na most a vállalt izém, hogy mindent időrendben beirkálok, amikről eleddig szó esett, olybá tűnik, elhamarkodott volt. teljes mértékben random, és összefüggéstelen időpontokban fogom beirkálni őket. tehát amikor épp eszembe jut valamelyik téma, és még időm is van. ennyit viszont tényleg megígérek.
egy háború utáni, régi pesti vicc szerint a budapesti kávénak van egy előnye, egy hátránya, valamint egy titka. előnye, hogy nincs benne pótkávé, hátránya, hogy nincs benne kávé, és az a titka, hogy mitől fekete.
eddig ez a blog is ilyen kisséleg.

de ezt orvosoljuk.
golgothan project.

az alkalom végén egy nagyon erős, tényleg nagyon erős imát helyeztünk el Seben Istvánért, aki elhunyt, és családjáért. ti is elhelyezhettek egy imát, ha ismertétek. a közös ima egy hatalmas dolog.

alázatos hívetek azonban most elköszön, mert egy tábori lelkészt, valamint csapatát látja vendégül szerény hajlékában perceken belül.
szerbusztok.

2 comments:

petrapap said...

itt a pendriveod, gyere be érte :)))

vik said...

úgy érzem, nincs választásom:)